Flere strenge at spille på

Der findes en del ekstra udstyr specielt til badmintonsporten, det vigtigste er badmintongreb, der er beregnet til at sætte på enden af badmintonketcheren. Badminton grip er produceret i utallige forskellige former og farver. I blandt de højest anerkendte kan fremhæves Yonex Super Grap samt Yonex Towl Grap, hver og en badmintonudøvere vil altid have en holdning til badminton grip og hvorledes badmintongreb skal se ud formet og hvordan og hvorledes det skal påsættes. På linje med badmintongrip er badminton strenge på lige fod indhyldet i en form for ritual og vane. Der er utallige anderledes badmintonstrenge, af de strenge som er yderst skattede skal nævnes Yonex BG-80 og Yonex BG65. Der er fremstillet badminton strenge i et bredt spektra af tykkelser og farver, samt materialer. De bedste badminton strenge kommer, efter stort set alle badmintonspiller mening, fra Yonex og bliver produceret på deres badmintonstrenge-fabrik i Japan. Se fabrikkerne her. Her til sidst vil vi ikke glemme en genstand som alle badminton-spiller ejer, en badmintontaske. Til at flytte badmintongrej som badmintonketsjer, badminton-sko og badminton spilletøj høre naturligvis en badmintontasker.

En badmintonbag er blevet optimeret 100procent for badmintonspiller ønske. Fx findes der en separat lomme specielt til badmintonsko, samt 1 eller to adskildte lommer for badmintonketsjer. En badmintontasker er for det meste designet så tasken har mulighed for at opbevare badminton-ketcher og badmintontasken har derfor næsten formet ligesom en badminton ketsjer. Hovedparten af badmintontasker har også skuldre-stropper, så den har mulighed for at transporteres ligesom en rygsæk og derved er nemmere at køre med, samt transportere over-all. På linje med det meste badmintonudstyr laves badmintontasker i flere mulige farver og størrelser. Nogen af de største badmintontasker har mulighed for at rumme i nærheden af 15 badminton ketcher og mange par badminton-sko. Så også på taske delen er der stor mulighed for at beslutte sig som badminton-spiller.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *